Drulă și Voiculescu vin la Cluj. Fostul ministru al Transporturilor, "în meciuri" cu Boc

Drulă și Voiculescu vin la Cluj. Fostul ministru al Transporturilor, "în meciuri" cu Boc

Liderii USR PLUS, Cătălin Drulă și Vlad Voiculescu vin, luni, la Cluj. Aceștia vor inspecta o porțiune de autostradă aflată în șantier.

„Metroul Clujului e tot mai departe. Cu o valoare totală estimată la 6,66 miliarde lei, licitaţia pentru construirea metroului clujean a fost lansată în luna martie, iar termenul limită iniţial pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare era 9 mai 2022. Însă Primăria Cluj-Napoca a prelungit termenul limită până pe 24 iunie intr-o prima faza, iar acum până pe 8 iulie. Acum printr-un amendament depus de Cătălin Drulă și USR la inițiativa legislativă 224/2022, ne-am asigurat că vor putea fi făcute exproprierile pentru construcția metroului. Sper că după acest punct domnul Emil Boc nu va mai avea motive de întârziere a proiectului. Până în acest moment, am avut parte doar de scuze și amânări dar să nu uităm ca metroul clujean este inclus în PNRR, program care are niște termene foarte stricte, cu care nu ne putem juca. Și pentru că și din opoziție tot noi trebuie să facem treaba guvernanților, Cătălin Drulă vine luni la Cluj să inspecteze o porțiune de autostradă aflată în șantier și va aborda problemele județului nostru într-o conferință de presă ce va demistifica situația infrastructurii locale”, susține deputatul USR Radu Molnar.

Amintim că, în ultima lună, au avut loc „meciuri” Boc-Drulă pe tema metroului și a centurii metropolitane. Primarul Clujului spune că fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a scos „cu ranga” centura metropolitană din PNRR și că trebuie să „răspundă” politic. Boc spune că ideea de USR nici nu exista când el a făcut Autostrada Transilvania, Centura Vâlcele-Apahida sau prelungirea Bulervardului Muncii.

loading...
Comenteaza