Europarlamentar român, atac dur la adresa lui Viktor Orban: „Nu ratează nicio ocazie pentru a-şi afişa servilismul faţă de Putin”

Europarlamentar român, atac dur la adresa lui Viktor Orban: „Nu ratează nicio ocazie pentru a-şi afişa servilismul faţă de Putin”
| Foto: adevarul.ro

Eurodeputatul Eugen Tomac, care este și liderul PMP, l-a luat în colimator pe premierul Ungariei Viktor Orban.

„Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-şi afişa servilismul faţă de Putin. Să vii cu doar trei zile înainte de şedinţa decisivă a Consiliul European şi să impui condiţii nerealiste pentru acordarea R. Moldova şi Ucrainei a statutului de candidat la Uniunea Europeană arată cât de mult urăşti proiectul european pe care îl şi subminezi din interior”, a scris pe Facebook, Eugen Tomac.

Liderul PMP afirmă că, la Kremlin, probabil, lui Victor Orban „i se pregăteşte o mare decoraţie pentru acest rol jucat tot mai activ”.

„Faptul că autorităţile de la Budapesta anunţă că susţin oferirea perspectivei europene pentru R. Moldova şi Ucraina doar la pachet cu Bosnia şi Herţegovina, dar şi Georgia, este dovada cea mai clară că guvernul maghiar este mai aproape de realitatea proiectată de Moscova decât cea văzută de restul Europei”, conchide Tomac.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza