GUVERN FĂRĂ CLUJENI Giurgiu: Clujul a pierdut

GUVERN FĂRĂ CLUJENI Giurgiu: Clujul a pierdut
Ieşirea din Guvern a celor doi miniştri clujeni, Ioan Rus şi Andrei Marga este o pierdere pentru Cluj, unul din cele mai mari oraşe din ţară, subliniază deputatul independent Mircia Giurgiu.

„Îmi pare rău că am rămas fără clujeni în Guvern. Nu ştiu să fi existat probleme atât de grave încât să fie necesare aceste lucruri. În privinţa domnului Rus au existat unele discuţii, însă cred că ela a înaintat listele aşa cum le-a primit. Cât despre domnul Marga, chiar nu ştiu ce motiv ar fi putut determina schimbarea sa", a menţionat Giurgiu.

Deputatul a subliniat că Clujul a pierdut prin părăsirea Guvernului de către cei doi miniştri. „Ca şi unul din cele mai mari oraşe din România, a rămas fără niciuun ministru. Contează pentru un oraş ca acesta să aibă cel puţin un ministru. Clujul a pierdut", a adăugat Mircia Giurgiu.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus şi ministrul delagat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre şi-au anunţat luni demisiile. Premierul Victor Ponta a anunţat ulterior lista noilor miniştri propuşi, între aceştia figurând la Externe, Titus Corlăţean, în locul lui Andrei Marga. De asemenea pentru ministerul Justiţiei a fost anunţată ca nou ministru Mona Pivniceru.

 

Comenteaza