Hemoragie politică. Fostul lider al PMP Cluj Rareş Rusu împreună cu 150 de membri au trecut la PNL Cluj

Rareş Rusu practic se întoarce la partidul care l-a făcut cunoscut. Rusu a activat mai mulţi ani în fostul PDL, de unde a plecat la partidul lui Traian Băsescu. 

PNL Cluj anunţă printr-un comunicat că fostul președinte și consilier județean al PMP Cluj, Rareș Rusu, alături de președintele organizației Câmpia Turzii și fost secretar general al județului, Marian Morar, de președintele organizației Dej, Sebastian Lazin, de președintele organizației Huedin,  Călin Pavel, împreună cu peste 150 de membri din aceste organizații și din Cluj-Napoca, au decis să părăsească PMP Cluj și să adere la PNL Cluj. 

Rareş Rusu a fost vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL Cluj până în anul 2014, când a demisionat din partid şi s-a alăturat noului partid al lui Traian Băsescu, PMP.

Rareş Rusu a fost de asemenea consilier judeţean până în iunie 2016.

„Având în vedere că nu am mai fost convocaţi la niciun fel de şedinţă la PMP Cluj, am considerat că acest proiect politic la Cluj este unul mort. După discuţii avute cu colegii pe care i-am condus în calitate de preşedinte PMP, colegii au decis să mă urmeze şi să intrăm cu toţii în echipa PNL de la Cluj formată din foşti colegi de-ai mei de partid. Am venit şi noi să întărim echipa PNL în lupta cu PSD-ALDE”, a  declarat Rareş Rusu pentru ZIUA de CLUJ.

Întrebat dacă a negociat vreo funcţie pentru el sau pentru colegii lui în PNL Cluj, Rareş Rusu a afirmat: „Nu ne interesează funcţii, nu am venit la funcţii, am venit toţi în calitate de membri ai PNL să întregim echipa”.

 

Comenteaza