Ieri a semnat contractul pentru metroul de la Cluj, azi ar trebui să demisioneze

Ieri a semnat contractul pentru metroul de la Cluj, azi ar trebui să demisioneze
| Foto: ZIUA de CLUJ

A fost un moment istoric la Cluj-Napoca joi, 25 mai: a fost semnat contractul pentru METROU. La primăria clujeană au fost prezenţi şi premierul Ciucă, ministrul Transporturilor, dar şi constructorii turci.

 

Contractul de aproximativ 9 miliarde lei pentru magistrala de metrou M1 de la Cluj-Napoca a fost semnat, joi, 25 mai 2023, în prezența premierului Nicoale CIucă și a miniștrilor Lucian Bode și Sorin Grindeanu. 

Vineri 26 mai 2023 ar trebui să aibă loc rotativa guvernamentală, ceea ce ar presupune ca premierul liberal, Nicolae Ciucă, să demisioneze, iar în locul acestuia să intre pe funcţia de prim-ministru şeful PSD, Marcel Ciolacu. 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a evitat să răspundă, joi seară, dacă prim-ministrul Nicolae Ciucă îşi va depune sau nu mandatul în cursul zilei de vineri. El a spus doar că după şedinţa de Guvern care va avea loc vineri dimineaţă va fi prezentat programul premierului.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţii despre rotativa guvernamentală. Acesta a spus, joi la Sibiu, că procedurile pentru rotativa guvernamentală ar trebui să înceapă în cursul zilei de vineri, dar doar dacă se încheie greva din Educaţie.

Comenteaza