Video Îmbrânceli la mitingul PSD. Au intervenit jandarmii

Îmbrânceli la mitingul PSD. Au intervenit jandarmii
| Foto: cotidianul.ro

Mitingul PSD de marți seară s-a încheiat cu îmbrânceli între simpatizanții PSD și protestatarii prezenți la Cinema ”Florin Piersic” Cluj-Napoca. Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Câțiva protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale și președintele partidului, în fața cinematografuui, la finalul mitingului electoral. Ei au afișat pancarte și au strigat lozinci: "PSD, ciuma roșie!", "Hoții, hoții!". Premierul demis a fost condus la mașină înconjurată de gărzile de corp, pe un culoar format de participanții la miting, în aplauzele susținătorilor săi. 

Spiritele s-au încins după plecarea Vioricăi Dăncilă, între simpatizanții PSD și protestatarii prezenți, fiind nevoie de intervenția jandarmilor, care au format un zid între cele două tabere.

După ce grupul de susținători PSD s-a dispersat, protestatarii au fost legitimați de către jandarmi.

Viorica Dăncilă a fost prezentă marți, la Cluj, unde a făcut o vizită la Dej, apoi a avut o întâlnire cu fermierii în Săndulești, a vizitat Terapia, iar în final, a participat la un eveniment electoral la Cinema ”Florin Piersic” Cluj-Napoca.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza