Iohannis, despre tentativa de asasinare care l-ar fi vizat pe Dragnea: Are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator

Iohannis, despre tentativa de asasinare care l-ar fi vizat pe Dragnea: Are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, la Sibiu, despre tentativa de asasinare care l-ar fi vizat pe Dragnea, spunând că liderul PSD „are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator”

Întrebat dacă a primit informaţii în ceea ce priveşte o tentativă de asasinat a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Iohannis a răspuns: ”Nu am auzit niciodată despre aşa ceva, dar cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator”. Întrebat, de asemenea, dacă se referă la Liviu Dragnea, Iohannis a răspuns afirmativ.

Liviu Dragnea declara că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume. "Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD spunea că ştie cine e în spatele acţiunii, dar nu a făcut public numele. "Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine", a mai spus Dragnea.

Comenteaza