Iohannis: După 15 iunie se vor putea redeschide mall-urile, piscinele și grădinițele

Iohannis: După 15 iunie se vor putea redeschide mall-urile, piscinele și grădinițele

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la Palatul Cotroceni, că după data de 15 iunie, mall-urile, piscinele exterioare și sălile de fitness vor putea fi redeschise, dar cu respectarea unor norme stricte.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"După 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă.

Vor fi posibile evenimente private – atenție, nu publice, private – cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50 de persoane dacă evenimentele private vor avea loc în exterior.

Pentru a veni în sprijinul părinților care vor lucra, care vor trebui să meargă la serviciu și în perioada vacanței școlare, va fi posibilă – nu obligatorie, dar va fi posibilă – după 15 iunie redeschiderea after-school-urilor, a grădinițelor și creșelor private.

De asemenea, va fi posibilă redeschiderea sălilor de fitness după 15 iunie, dar cu respectarea unor norme de distanțare foarte stricte, norme care, evident, vor fi impuse de Ministerul Sănătății", a declarat președintele Klaus Iohannis, marți, după ședința de la Cotroceni, privind măsurile  de gestionare a epidemiei COVID-19.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza