Irina Munteanu este noul subprefect al Clujului

Irina Munteanu este noul subprefect al Clujului
| Foto: Facebook

Numirea Irinei Munteanu în funcţia de subprefect al Clujului a fost oficializată în şedinţa de Guvern de marţi, 28 ianuarie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Irina Munteanu a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria Câmpia Turzii, din 2016 şi până în prezent. Ea a fost și candidat al PNL Cluj la Camera Deputaților, însă locul de pe listă nu a trimis-o în Parlamentul României.

Irina Munteanu spune că este pregătită să preia atribuțiile și proiectele care îi vor reveni, fiind ”o persoana implicată și responsabilă și îmi iau în serios munca, la fel cum am făcut-o și în alte instituții în cadrul cărora mi-am desfășurat activitatea”, potrivit Turda News

Potrivit declaraţiei de avere publicate pe site-ul primăriei Câmpia Turzii, în anul 2019, Irina Munteanu a câștigat 70.356 lei din funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea. Conform declarației de avere, ea a divorțat în vara anului trecut, veniturile fostului soț fiind trecute doar în perioada ianuarie-iulie 2019, iar din august 2019 este menționată pensie de întreținere pentru copilul minor pe care l-au avut împreună. Ea deține un autoturism Mazda 3, fabricat în anul 2004, neavând terenuri sau clădiri în proprietate. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza