Jorj îi cere demisia directorului DRDP şi ameninţă cu "dovezi foarte clare" de fraudă şi incompetenţă VIDEO

Jorj îi cere demisia directorului DRDP şi ameninţă cu
Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, îi cere public directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), Ion Pantelimon, să precizeze sumele plătite şi să explice de ce nu s-a realizat în termen bucata de tronson bulevardul Muncii - Apahida.

"Îi cerem public demisia înainte de a face publică situaţia reală din teren opiniei publice", spune Jorj, care adaugă că are "dovezi foarte clare" dar că le va prezenta doar săptămâna viitoare.

"Din salariul nesimţit poate trăi mulţi ani, până la adânci bătrâneţi. A fost o sumă plătită pentru incompetenţa majoră a acestuia, pentru că peste tot au fost probleme: şi la autostradă, şi la centura municipiului Gherla, şi la acest tronson Muncii - Apahida", spune Jorj.

Lucrările la centura de ocolire au început în octombrie 2006 pe o lungime de 8,36 kilometri. "După trei ani, din octombrie 2006 şi până în martie 2009, municipalitatea a reuşit să asfalteze doar 1,8 kilometri din tronson, pentru care a cheltuit aproximativ zece milioane de lei din bugetul local. Apoi au cedat cei 3,6 kilometri aflaţi pe teritoriul administrativ al municipiului Cluj-Napoca în favoarea CNADNR pentru finalizarea tronsonului rămas", a arătat Jorj.

 

Comenteaza