News alert La vremuri noi, tot noi. Liviu Dragnea işi păstrează pozitiile în cadrul PSD şi Camera Deputaţilor

La vremuri noi, tot noi. Liviu Dragnea işi păstrează pozitiile în cadrul PSD şi Camera Deputaţilor

Liviu Dragnea, victorie ZDROBITOARE în CEx!

Liderul PSD Arad, Dorel Căprar, a declarat, vineri seara, după ședința CEx a PSD că votul covârșitor în favoarea lui Liviu Dragnea reprezintă „o normalitate”.

„Mi se pare absolut normal, e un vot absolut normal. Noi l-am susținut și-l vom susține, pentru că știm că poate să facă multe pentru partid și pentru România. Nouă ni s-a părut o normalitate acest vot covârșitor în favoarea domnului Dragnea. Personal, pot să mai zic că îi voi da același vot dacă va mai fi cazul”, a declarat președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

Propunerea de excludere a GAbrielei Firea din PSD nu a mai fost votată la cererea liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Excluderea mea nu a fost votată la intervenția lui Dragnea și a premierului Dăncilă.”, a spus Firea.

Întrebată cum va mai colabora cu Liviu Dragnea și cu cei din partid după episodul scrisorii anti-Dragnea, Firea a spus că: „Sunt membru al PSD, sunt vicepreședinte al partidului, am considerat că am depășit etapele statutare atunci când am ieșit public cu afirmațiile pe care le-am făcut. Am avut colegi care au gândit de aceeași manieră în foarte multe privințe și unii dintre ei sunt lângă mine (...) Nu a fost foarte ușor să venim cu argumentațiile din acea declarație, nu a fost simplu, dar am simțit că este bine pentru partid, deoarece suntem oameni politici responsabili, iar activitatea noastră trebuie să fie în slujba românilor, în slujba țării. (...) Susținem guvernul condus de dna Dăncilă și nu vom contribui cu nimic la a împiedica buna funcționare a guvernului. Nu vom duce la dărâmarea guvernului PSD-ALDE”.

Comenteaza