Liderul PNL ar fi vrut o femeie în fruntea ministerului Digitalizării / Clujeanul Sabin Sărmaș este pe listă

Liderul PNL ar fi vrut o femeie în fruntea ministerului Digitalizării / Clujeanul Sabin Sărmaș este pe listă
| Foto: digi24.ro

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, spune că partidul nu a luat o decizie în ceea ce priveşte desemnarea unei persoane pentru funcţia de ministru al Digitalizării, rămas liber în urma demisiei lui Florin Roman.

Fostul premier susţine că ar vrea ca pentru acest portofoliu să fie desemnată o femeie.

"Încă nu am decis ceva. Le-am spus colegilor mei să ne mai gândim, totuşi la Ministerul Digitalizării mi-ar fi plăcut să fie o femeie care să conducă acest minister. Ne uităm la variante”, a declarat Florin Cîţu, potrivit news.ro.
 
Fostul ministru al Cercetării, Florin Roman, a anunţat, pe 15 decembrie, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma acuzaţiilor de plagiat şi în urma informaţiilor eronate din CV-ul său oficial.
 
Deputatul PNL Gheorghe Pecingină, secretar general adjunct al partidului, a anunţat, luni, că este posibil ca în şedinţa conducerii PNL de marţi să se stabilească numele ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, după demisia lui Florin Roman, la finalul anului trecut.

Printre numele vehiculate pentru acest portofoliu se află deputatul clujean Sabin Sărmaş, susţinut de Emil Boc, şi Iulian Popescu, secretar de stat în minister, apropiat al lui Dan Vîlceanu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza