Video Liderul PNL Cluj compară Tureniul cu Roșia Montană: „O felicit pe doamna primar pentru reușitele de excepție”

Liderul PNL Cluj compară Tureniul cu Roșia Montană: „O felicit pe doamna primar pentru reușitele de excepție”
| Foto: captură video

Europarlamentarul Daniel Buda susține că Tureniul devine un exemplu de repopulare și revitalizare, oferind locuitorilor săi oportunități și perspective pentru un viitor mai bun.

Liderul liberalilor clujeni a efectuat o vizită în comuna Tureni, unde s-a întâlnit cu primărița Daniel Mănăilă pe care a lăudat-o pentru modul în care administrează comuna clujeană.

Tureni, Roșia Montană a Clujului! O felicit pe doamna primar Daniela Mănăilă pentru reușitele sale de excepție și pentru maniera în care a reușit să își dezvolte comunitatea! Un om între oameni, un om pentru oameni!

Drumul de legătură cu autostrada, atât de necesar pentru conectarea comunității, este în curs de construcție, iar eforturile depuse ne inspiră încredere că soluțiile găsite vor asigura dezvoltarea acestei zone și vom circula în curând pe acest segment indispensabil nu doar pentru Tureni, dar și pentru Cluj Napoca și municipiul Turda!

Investițiile și inițiativele luate în zona rurală, precum satul Micești, nu doar combat depopularea, dar contribuie la repopularea rapidă a comunității. Comuna Tureni devine un exemplu de repopulare și revitalizare, oferind locuitorilor săi oportunități și perspective pentru un viitor mai bun”, a transmis Daniel Buda.

Comenteaza