Video Liderul PNL Cluj, despre relația cu USR-PLUS în administrația locală: „Ei nu înțeleg nevoia de a avea prima dată o discuție”

Liderul PNL Cluj, despre relația cu USR-PLUS în administrația locală: „Ei nu înțeleg nevoia de a avea prima dată o discuție”

Daniel Buda, președintele PNL Cluj, este de părere că lipsa de experiență a celor de la USR-PLUS la nivel local generează anumite conflicte și discuții în contradictoriu la nivelul instituțiilor.

Europarlamentarul clujean a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre relația dintre PNL și alianța USR-PLUS la nivelul administrației locale din Cluj.

„Cel mai bine și cei mai în măsură pentru a ști care este relația de colaborare sau de necolaborare cu cei de la USR-PLUS sunt domnii Emil Boc și Alin Tișe. Totuși, trebuie să privești cu îngăduință anumite abordări, pentru că nu există o experiență a celor de la USR-PLUS în actul de guvernare. Nu cunosc probabil mecanismele unei bune colaborări cu cei care se află la guvernare la nivel național.

Ei nu înțeleg nevoia de a avea prima dată o discuție. Dacă ai o problemă la urbanism, la primărie sau la Consiliul Județean, plecând de la buna colaborare pe care încercăm să o avem la nivel național, mergi întâi la liderii acestor instituții pentru o discuție punctuală pe anumite aspecte care te nemulțumesc sau încerci să găsești lucruri bune pe care să le furnizezi în spațiul public”, a declarat la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Liderul PNL Cluj susține că dacă astfel de lucruri nu funcționează, abia apoi se poate ieși în spațiul public. „Prima dată, aspectele care te nemulțumesc se discută în interior. Performanța pe care PNL o are la nivelul administrației publice locale nu era posibilă dacă nu era această deschidere față de orice elemente de noutate și față de orice persoană care poate aduce un plusvaloare. Avem nevoie de oameni, de a fi contrați pe anumite aspecte, astfel încât să poți genera ceva bun”, a explicat europarlamentarul.

Comenteaza