Video Liderul PNL Cluj, semnal de alarmă cu privire la AUR: „Vor România în afara UE”

Liderul PNL Cluj, semnal de alarmă cu privire la AUR: „Vor România în afara UE”
| Foto: romania.europalibera.org

Europarlamentarul Daniel Buda susține că liberalii trebuie să se concentreze mai mult pe creșterea în sondaje a celor de la AUR, decât pe tensiunile cu partenerii de la guvernare (PSD).

Șeful PNL Cluj a comentat, la ZIUA LIVE, afirmațiile făcute de colegul Rareș Bogdan, care a avut un mesaj clar către PSD: „Au încercat să domine această coaliție. Am fost mult prea cuminţi, dar vom deveni băieţi extrem de agresivi, de radicali”.

„Au fost discuții foarte multe la București pe această temă. Mi se par așa ca niște copii din pauza mare care se ceartă. PNL și PSD trebuie să înțeleagă că trebuie să lucreze împreună. Noi nu suntem unii împotriva altora, ci suntem parte integrantă a unor provocări pe care trebuie să le ducem la capăt. Eu cred că eforturile guvernamentale trebuie recunoste și să ne uităm la ceea ce ne unește, nu la ce ne desparte. Este nevoie de un efort comun să trecem România peste această perioadă”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

„Trebuie să ne concentrăm pe creșterea AUR”

Eu le-am spus colegilor mei că pentru noi nu PSD trebuie să fie o preocupare, ci creșterea partidului AUR. Este un partid naționalist, care dorește România în afara Uniunii Europene, pune sub semnul îndoielii eforturile țării în zona Ucrainei. Ei se manifestă doar într-un stil suveranist care pune în pericol apartenența României la UE.

Cred că în această zonă trebuie să conștientizăm opinia publică și oamenii care este pericolul pentru țara noastră. În niciun caz PNL și PNL nu trebuie să-și consume forțele discutând unele cu altele, ci în altă parte trebuie să se canalizeze. Desigur, cel mai important este să-și canalizeze eforturile pentru găsirea și identificarea soluțiilor și mecanismelor astfel încât viața românilor să fie mai bună”, a mai spus europarlamentarul clujean.

Comenteaza