Liviu Dragnea: Sper ca Tudorel Toader să nu se facă de râs

Liviu Dragnea: Sper ca Tudorel Toader să nu se facă de râs
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că aşteaptă de la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să nu se facă de râs, el făcând această declaraţie în perspectiva ieşirii publice pe care Toader a anunţat că o va avea joi.

Întrebat ce aşteaptă de la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat că joi va avea o ieşire publică referitoare la activitatea ministerului Public, Dragnea a răspuns: „Să nu se facă de râs".

Liderul PSD a negat că în şedinţa BPN a PSD de miercuri s-ar fi discutat despre situaţia din Justiţie sau despre retragerea sprijinului politic acordat lui Tudorel Toader.

Întrebat dacă Toader s-a făcut de râs la precedentul raport, Dragnea a răspuns: „Nici nu mai ţin minte".

Chestionat dacă se impune schimbarea lui Toader, dacă răspunsul acestuia va fi considerat nemulţumitor, Dragnea a răspuns: „Iar o luăm cu dacă şi cu parcă?".

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a precizat, miercuri, că aşteaptă de la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să respecte legea, el făcând această declaraţie în perspectiva ieşirii publice pe care Toader a anunţat că o va avea joi.

Întrebat ce aşteptări are de la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, Bădălău a răspuns: „Să respecte legea".

Chestionat ce înseamnă acest lucru, Bădălău a răspuns: „Asta înseamnă că domnul ministru este un ministru al guvernului nostru. Noi, în campania electorală, am promis că vom elimina abuzurile şi domnul ministru trebuie sa respecte legea şi să facă ceea ce are scris în fişa postului".

„Înţeleg că dânsul analizează cu înţelepciune, cu maturitate, nu e o decizie uşoară, şi trebuie să aibă toate informaţiile", a adăugat Bădălău.

Întrebat dacă este posibilă remanierea lui Toader, Bădălău a răspuns: „Nu cred că pot să spun eu lucrul ăsta, dar eu sunt convins că e un ministru bun al Justiţiei, atât timp cât noi îl sprijinim, şi că face lucruri bune".

 

Comenteaza