Breaking news Nasra, Itu și Ilea au demisionat din PSD și au trecut la Pro România

Nasra, Itu și Ilea au demisionat din PSD și au trecut la Pro România
| Foto: Facebook/ Horia Nasra

Deputații de Cluj Horia Nasra și Cornel Itu, alături de senatorul Vasile Ilea s-au înscris în partidul Pro România.

PSD mai pierde trei parlamentari, în prag de moțiune de cenzură. Anunțul a fost făcut de președintele Pro România, Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

"Colegii noștri deputați Cornel Itu și Horia Nasra (alături de senatorul Vasile Ilea, Remus Lăpușan și mulți alți primari și consilieri social-democrați) au venit azi în echipa Pro România - pentru că este nevoie de un nou început, o nouă gândire de stânga modernă, profesionistă și responsabilă! Suntem Pro Romania - și ținem doar cu România!"

Remus Lăpușan a anunțat, marți dimineață, că demisionează din PSD și că renunță la mandatul de consilier județean, îndemnându-i pe social-democrații clujeni să se alăture proiectului Pro România.

”Să mă asculte și să mă creadă astăzi toți oamenii de stânga adevărați din Cluj: plecarea acestor rebuturi politice nu este nicio pierdere pentru PSD. Eu, personal, sunt fericit. Deputați ai Clujului din partea PSD vor fi oameni cu caracter, oameni educați, oameni ai stângii, nu oameni ai intereselor”, a declarat președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa.

Comenteaza