Ludovic Orban cere excluderea lui Șerban Nicolae din PSD

Ludovic Orban cere excluderea lui Șerban Nicolae din PSD
Președintele PNL, Ludovic Orban, îi solicită liderului PSD, Liviu Dragnea, să ceară excluderea imediată a lui Șerban Nicolae din PSD pentru afirmațiile "revoltătoare și denigratoare la adresa memoriei luptei anticomuniste din România".
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Domnule Dragnea, vă somez public să cereți excluderea imediată a senatorului Nicolae Șerban din Partidul Social Democrat pentru afirmațiile revoltătoare și denigratoare la adresa memoriei luptei anticomuniste din România. Declarațiile senatorului PSD impietează eroismul martirilor români care au apărat cu prețul vieții lor și în suferințe inimaginabile libertatea românilor și a țării", afirmă Orban într-o scrisoare deschisă către PSD.

El subliniază că în absența unei decizii ferme de excludere, PSD își asumă "jignirile senatorului Nicolae Șerban aduse eroilor români morți pentru libertate împotriva instaurării cu tancurile sovietice a regimului totalitar comunist bolșevic în țara noastră".

"Nesancționarea unor astfel de afirmații confirmă încă o dată că Partidul Social Democrat este continuatorul și susținătorul practicilor comuniste totalitare împotriva oamenilor liberi din această țară", precizează Orban.

Comisia juridică din Senat a acordat luni un raport de respingere propunerii legislative privind declararea Zilei de 26 Octombrie - Ziua Mișcării de Rezistență Armată Anticomunistă din 1944-1962 (Ziua Partizanilor Anticomuniști).

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza