Ludovic Orban şi ministrul Lucian Bode, vizită de lucru la Cluj

Ludovic Orban şi ministrul Lucian Bode, vizită de lucru la Cluj
| Foto: gov.ro

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, efectuează vineri o vizită de lucru în judeţul Cluj.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cu această ocazie, el are programate vizite la câteva obiective din Câmpia Turzii şi Turda, dar şi o întâlnire cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc. Liderul PNL va merge la SC Berg Banat SRL din oraşul Câmpia Turzii, după care va face o vizită la şantierul Sălii Polivalente din oraşul Turda. Ulterior, va avea o întâlnire cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Vineri dimineaţă, preşedintele Camerei va merge, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, la Aeroportul Internaţional ''Avram Iancu'' Cluj, ocazie cu care vor fi prezentate noile echipamente de securitate ale aeroportului, achiziţionate prin două proiecte finanţate din fonduri europene.

Valoarea proiectului ''Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor'' este de 19.106.751,79 lei, iar finanţarea nerambursabilă din partea UE şi de la bugetul de stat este de 14.620.603,30 lei, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă.

Valoarea proiectului ''Echipamente de detecţie explozibil Standard 3 de tip CTX'' este 23.288.619,60 lei, iar finanţarea nerambursabilă din partea UE şi de la bugetul de stat este de 17.851.085,50 lei, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza