Video Mircea Abrudean, dezamăgit de fostul coleg Sabin Sărmaș: „Un oportunist și un plagiator. Nu a făcut nimic pentru Cluj”

Mircea Abrudean, dezamăgit de fostul coleg Sabin Sărmaș: „Un oportunist și un plagiator. Nu a făcut nimic pentru Cluj”
| Foto: Facebook.com/Mircea Abrudean

Decizia deputatului Sabin Sărmaș de a-l contracandida pe primarul municipiului Cluj-Napoca în funcție, Emil Boc, la alegerile locale din 9 iunie, a creat rumoare în rândul liberalilor clujeni.

Secretarul General al Guvernului României, Mircea Abrudean, care este și prim-vicepreșdinte al PNL Cluj, a precizat, la ZIUA LIVE, că este foarte dezamăgit de campania dusă de candidatul independent la primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș.

În campaniile electorale candidații vin să promită tot felul de lucruri. Ne explică cum vor face ei ce nu au făcut alții sau chestii de genul, dar fără să aibă surse de finanțare sau o viziune. Este și cazul candidatului Sabin Sărmaș. Privesc cu multă dezamăgire ce face el. Am fost colegi până când el a realizat că, dintr-o dată, PNL, care l-a susținut în toate funcțiile pe care le-a ocupat timp de vreo 10 ani de zile nu mai este bun și nici Emil Boc, care, de asemenea l-a susținut, nu mai este potrivit să conducă municipiul Cluj-Napoca. Este dreptul său să se înscrie în această cursă electorală, nu comentăm acest lucru.

În schimb, ar trebui făcute niște precizări legate de modul în care își desfășoară campania. Este una fără niciun fel de consistență, fără o viziune de dezvoltare a municipiului, ci doar copiind niște proiecte din programul de guvernare locală care este pus în aplicare de Emil Boc, schimbând niște virgule pe acolo și venind cu niște reinterpretări care n-au nicio bază serioasă. Nu poți să faci așa campanie la Cluj-Napoca. Avem niște pretenții aici când vrem să vorbim despre dezvoltare. Nu cred că este un mod onest și corect de a face campanie.

Pentru mine, ca liberal vechi, reprezintă o mare dezamăgire. El poate fi calificat ca un oportunist care, din nefericire, nu a făcut nimic pentru Cluj timp de 10 ani de zile sau cel puțin cât a fost deputat de Cluj. Eu nu rețin să fi avut vreo implicare în vreun proiect al Clujului. Nu l-am văzut să facă asta, iar acum îl văd că le rezolvă pe toate din vorbe. E simplu de vorbit, dar cred că oamenii au nevoie de fapte, de consistență, de viziune. Din punctul meu de vedere, el nu le are. Este oportunist și plagiator. Nu știu cum să îl calific altfel dacă vii și iei cuvânt cu cuvânt ce fac alții deja și spui că vei face și tu sau schimbi virgulele pe acolo”, a declarat, la ZIUA LIVE, Mircea Abrudean.

„Nu se pune problema susținerii lui Sărmaș de către vechiul PNL”

„Dezamăgirea pentru mine este cu atât mai mare, ca vechi liberal, vorbind de un fost coleg din vechiul PNL care, din păcate, insinuează oarecum că are susținerea în continuare a vechiului PNL. Nu există din acest punct de vedere niciun dubiu. Partidul Național Liberal este unit în spatele candidaților noștri, Emil Boc la primăria Cluj-Napoca și Alin Tișe la CJ Cluj. Nu există niciun fel de alte discuții sau susțineri. Nu s-a pus niciodată problema susținerii lui Sabin Sărmaș. Dimpotrivă, toată lumea condamnă cu dezamăgire ce a făcut el”, a subliniat Abrudean.

Produs de NEWS PORTAL SRL la comanda Partidului National Liberal – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240015.

Comenteaza