Mircea Abrudean, după ce a fost numit șef al cancelariei premierului Ciucă: „Îi voi face mândri pe clujeni”

Mircea Abrudean, după ce a fost numit șef al cancelariei premierului Ciucă: „Îi voi face mândri pe clujeni”
| Foto: Facebook.com/Abrudean-Mircea

Liberalul clujean Mircea Abrudean a fost numit, marți, de Nicolae Ciucă în funcția de șef al Cancelariei premierului, cu rang de ministru.

Abrudean a fost Prefect al Clujului, de unde a ajuns în funcția de secretar general adjunct al guvernului, pe care a ocupat-o până ieri. Liberalul a ținut să transmită un mesaj de mulțumire pentru alegerea sa în funcție.

Mă onorează și mă responsabilizează numirea în funcția de șef al Cancelariei Prim-ministrului, cu rang de ministru, pe care premierul Nicolae Ionel Ciucă a făcut-o astăzi. În această perioadă dificilă și plină de provocări, misiunea Guvernului este de a pune țara pe un făgaș stabil și predictibil. Voi fi alături de prim-ministru în activitatea sa și îi mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată.

Voi continua să îmi fac treaba cu seriozitate, responsabilitate și bună-credință, așa cum am făcut-o și din funcția de secretar general adjunct al Guvernului și prefect al județului Cluj. Rămân la fel de recunoscător Clujului, care mi-a oferit susținere necondiționată. Îi asigur pe clujeni și pe colegii mei din organizația PNL Cluj că, prin activitatea și prin munca mea, îi voi face mândri că un clujean face parte din echipa premierului României”, a afirmat Abrudean, pe pagina sa de Facebook.

Până în septembrie, un alt clujean a ocupat poziția de șef al cancelariei premierului, Sergiu Horia Hossu, din partea organizației USR PLUS Cluj.

Comenteaza