Este oficial! După plecarea din PSD, primarul din Dej va candida la alegeri din partea PNL

Este oficial! După plecarea din PSD, primarul din Dej va candida la alegeri din partea PNL
| Foto: dej24.ro

Costan Morar, primarul din Dej, a anunțat, astăzi, că va candida pentru fotoliul de primar din partea Partidului Național Liberal (PNL).

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Anunțul a fost făcut astăzi, chiar de primarul în funcție, Costan Morar, într-o postare pe rețelele de socializare. Acesta anunțase acum două săptămâni că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar în municipiul Dej din partea PSD, iar zvonurile că se va alătura liberalilor s-au adeverit.

„Am trăit în PSD perioade frumoase, alături de oameni minunaţi, dar am trăit şi umilinţa de a fi suspendat din partid, chiar dacă la acel moment eram singurul primar PSD al unui municipiu din judeţ. Un gest politic justificat doar de ambiţia unora de a înlătura un om incomod care nu a putut fi controlat. Un gest de neînţeles la acea vreme nici de către cei care m-au votat, de cetăţeni, de colegii de partid, nici chiar de către adversarii politici.

Am ales să mă dedic exclusiv administraţiei oraşului, gestionării marilor proiecte şi identificării de oportunităţi de atragere de fonduri, şi mai puţin politicii. Rezultatele mele ca primar au fost întotdeauna peste cele ale partidului, iar eu am fost un om de echipă, fiind alături de partid în toate campanile electorale. Am ajutat și am tras partidul, indiferent că unor le place sau nu, aceasta este realitatea”, a menționat Costan Morar, pe contul personal de Facebook.

În aceeași postare, primarul Dejului mai spune că „proiectul meu de viitor este Dejul pentru dejeni, necondiţionat de interese de grup, politice şi personale".

"Am fost plăcut surprins să constat că deşi am făcut parte din partide politice diferite, liderii PNL Cluj au apreciat activitatea mea administrativă ca primar, modul în care m-am luptat pentru proiecte şi finanţări, felul în care munca mea a fost apreciată de cetăţenii municipiului Dej, de altfel, domniile lor făcând acest lucru şi public.

Discuţiile avute cu liderii PNL CLuj, Alin Tişe şi Daniel Buda au fost deschise şi aplicate pe posibilitatea de susţinere a marilor proiecte viitoare ale Dejului, pe identificarea de noi oportunităţi de investiţii şi pe suţinerea acestora la nivel naţional şi guvernamental”, a afirmat Morar.

Acesta a mai spus că a apreciat eficienţa şi sinceritatea discuţiilor avute cu liderii PNL Cluj, în legătură cu posibilitatea construirii unui proiect comun pentru Dej şi dejeni.

„Fiind convins de sinceritatea abordării, de perspectiva unei colaborări politice şi administrative în interesul dejenilor, consider că putem da un exemplu în care interesul general este pe primul plan, neafectat de orgolii, de identificări doctrinare fixiste, rigide pentru că nu culorile politice generează automat prosperitatea unei comunităţi ci oamenii serioşi şi responsabili angajaţi în jurul interesului comun.

Pentru aceste motive şi neavând niciun interes personal, eu sau familia mea, aşa cum se speculează, am decis să accept propunerea de a candida la Primăria Municipiului Dej din partea Partidului Naţional Liberal alături de o echipă responsabilă, pentru un proiect solid şi asumat”, a conchis primarul Dejului, Costan Morar.

Reamintim că în ultimele săptămâni PSD a mai pierdut candidați importanți în județul Cluj. Cristian Matei în municipiul Turda sau Liliana Moldovan la Ceanu Mare au făcut trecerea către PNL în perspectiva alegerilor locale din septembrie.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza