Noul prefect al Clujului va fi învestit azi. Doi miniștri vor fi prezenți la ceremonie

Noul prefect al Clujului va fi învestit azi. Doi miniștri vor fi prezenți la ceremonie

Mircea Abrudean, noul prefect de Cluj, va fi învestit în funcție duminică, într-o ceremonie la care vor fi prezenți Lucian Bode, ministrul Transporturilor și Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.

Duminică, 15 decembrie 2019, de la ora 17, în Sala Mare a Palatului Administrativ de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, va avea loc ceremonia de învestire în funcție a noului prefect al Clujului, Mircea Abrudean.

Evenimentul se va desfășura în prezența ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian-Nicolae Bode, și a ministrului Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș.

Mircea Abrudean a fost numit în funcția de prefect al județului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 922 din 13 decembrie 2019, publicată în Monitorul Oficial nr. 1007/13.XII.2019.

Mircea Abrudean are 35 de ani și a fost membru PNL timp de 17 ani. A absolvit Facultatea de Studii Europene la Universitatea Babeș-Bolyai, urmând apoi un master la SNSPA București în management de proiecte. Abrudean a evoluat cel mai mult în spațiul privat, conducând o firmă specializată pe consultanță și management de proiecte europene, iar în ultimii ani a fost parte din Consiliul de Administrație al companiei Tetarom.

Comenteaza