O clujeancă, la conducerea tineretului PNL

O clujeancă, la conducerea tineretului PNL
Clujeanca Maria Forna este noul preşedinte executiv al TNL.

Maria Forna a fost desemnată preşedinte executiv al Tineretului Naţional Liberal (TNL), în cadrul Colegiului Director Naţional al organizaiţei de tineret a PNL, care a avut loc la finalul spătămânii trecute la Eforie Nord. Până acum, ea ocupase funcţia de prim-vicepreşedinte.

Colegiul Director Naţional al TNL a ales şi noul Birou Permanent Judeţean al TNL Cluj, format din 39 de tineri. Preşedinte unic a devenit tot Maria Forna.

"Încrederea acordată de colegii mei mă onorează şi mă responsabilizează iar poziţiile dobândite în cadrul organizaţiei de tineret se datorează echipei de tineri. Mă bucur că la nivel judeţean am reuşit să realizăm fuziunea completă a celor două foste formaţiuni de tineret şi sunt convinsă că noul biroul al TNL Cluj va da măsura valorii sale în cel mai scurt timp, prin proiecte şi acţiuni politice prin care tinerii din judeţul Cluj se vor identifica", a declarat noul lider al tinerilor liberali.

Maria Forna are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Drept şi cea de Ştiinţe Politice şi are un master în Comunicare Politică. A fost, timp de 4 ani, consilier parlamentar al deputatului Daniel Buda, iar din 2014 face parte din staff-ul aceluiaşi politician, ales eurodeputat.

În paralel cu şedinţele forurilor de conducere, la Eforie Nord a avut loc şi Şcoala Politică de Vară a TNL, cu tema "Tradiţie vs. Oportunism Politic". TNL Cluj a trimis la eveniment o delegaţie formată din 30 de tineri care, alături de cei peste 400 de colegi din ţară, au luat parte la dezbaterile susţinute de co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, co-preşedinţii TNL Sorin Moldovan şi Costel Alexe, deputaţii Mihai Voicu, Florin Alexe şi Cezar Preda, şi rectorul Universităţii de Vest Timişoara, Marilen Pirtea.

Comenteaza