News alert Foto O nouă tentativă de incendiere a sediului PSD Cluj

Polițiștii clujeni au fost sesizați, joi dimineață, cu privire la un nou incendiu produs în zona sediului PSD, din Cluj-Napoca. Este a doua tentativă de acest tip în decursul anului 2018. 

A doua tentativă. Un bărbat, trimis la muncă în folosul comunităţii pentru prima faptă 

"La începutul anului 2018 un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După câteva luni, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile. În noaptea trecută, într-o manieră similară dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările şi anexele sediului PSD Cluj. Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste", a declarat preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra.

Poliţia se află la faţa locului şi cerceteatză împrejurările în care a avut loc incidentul. 

"În jurul orei 9:15, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la un incendiu produs în zona sediului unui partid politic, din Cluj-Napoca. La faţa locului se află o echipă de poliţişti care investighează împrejurările producerii incendiului. În urma acestui incident nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Cercetarile vor fi continuate sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere prin incendiere, faptă prevazută de Codul penal", transmit reprezetanţii IPJ Cluj. 

VEZI ŞI Tentativă de incendiere a sediului PSD Cluj. S-au găsit urme de cocktailuri Molotov FOTO

Comenteaza