OFICIAL. Alin Tişe este noul preşedinte al CJ Cluj. Consilierii judeţeni au depus jurământul FOTO

OFICIAL. Alin Tişe este noul preşedinte al CJ Cluj. Consilierii judeţeni au depus jurământul FOTO
Alin Tişe a fost valiadat oficial în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj-Napoca.

Reprezentantul PNL a fost ales cu un număr de 25 de voturi, adică cele 18 ale liberalilor și 7 ale UDMR, în timp ce contracandidatul său din partea PSD, Sălătioan Vasile, a primit votul a doar 12 consilieri judeţeni.

"Mulțumesc clujenilor pentru votul acordat. Este pentru mine o onoare și mare responsabilitate. Avem foarte multă treabă de făcut. Consiliul Judeaţean Cluj are proiecte frumoase pe care noi trebuie să le ducem mai departe, le putem dezvolta și putem face și altele de care clujenii au nevoie", a declarat Alin Tișe la depunerea jurământului.

Marius Mânzat şi Vakar Istvan, vicepreşedinţii CJ Cluj

Marius Mânzat (PNL) este primul vicepreședinte al CJ Clui pentru mandatul 2016-2020 ales cu 25 de voturi "pentru". Contracandidatul său a fost Oprea Laureţiu (PSD).
Pentru cea de a doua funcție de vicepreședinte al CJ Cluj au candidat Vakar Istvan (UDMR) şi Pop Petre (PSD). Vakar a primit 25 de voturi "pentru".

Lideri de grup ai consilierilor județeni au fost aleși Călin Tuluc - PNL, Remus Lăpușan - PSD și Deak Francisc - UDMR.

Amintim că, deputatul PSD Cornel Itu a renunțat la mandatul de consilier județean încă înainte de validare. La fel au procedat si alți 2 consilieri aleși ai PSD, Cristian Matei, care a preluat mandatul de primar al municipiului Turda şi Călin Fargaciu. În locul acestora au intrat în forul județean din partea PSD, fostul lider al BNS Cluj, Nati Ariton, Bota Ioan şi Vitan Alexandru.

 

 

Comenteaza