Ora 13, cu ghinion pentru Aurelia Cristea

Ora 13, cu ghinion pentru Aurelia Cristea
PSD şi ALDE Cluj au organizat astăzi, la ora 13, o conferinţă de presă în care au spulberat orice îndoială în ceea ce priveşte numele candidatului pe care cele două partide îl vor susţine pentru Primăria Cluj-Napoca.

UPDATE E oficial. PSD a retras-o pe Aurelia Cristea din cursa pentru Primăria Cluj-Napoca. Totodată, social-democraţii clujeni se vor alia cu ALDE şi îl vor susţine în alegerile locale pe candidatul independent Octavian Buzoianu. DETALII AICI

--------------

Ştirea iniţială:

Joi, la ora 13, Remus Lăpuşan, preşedintee PSD CLuj, deputatul Cornel Itu, preşedintele executiv PSD Cluj, şi co-preşedinţii ALDE Cluj, deputaţii Steluţa Cătăniciuşi Mircea Irimie, vor anunţa candidatul pe care cele două formaţiuni îl sprijină în tentativa de a-l răsturna pe Emil Boc de pe scaunul de primar.

Toate indiciile arată că Aurelia Cristea, deja lansată oficial în cursa pentru primărie, va pierde sprijinul propriului partid. Mişcarea a fost prefaţată în această dimineaţă, la Realitatea FM Cluj, de deputatul PSD Cornel Itu.

"Daca vă referiţi la Consiliul Local Cluj-Napoca şi la candidatul de primar, aşteptati conferinţa de la ora 13 şi veţi avea surprize plăcute pentru dumneavoastră şi pentru cetăţenii municipiului Cluj-Napoca", a spus preşedintele executiv al PSD Cluj.

ALDE Cluj a decis încă de ieri, în Biroul Politic Teritorial, să facă o alianţă cu PSD pentru municipiul Cluj-Napoca. Decizia prevede şi susţinerea unui candidat independent la funcţia de primar.

Deşi numele său nu a fost pronunţat oficial, este vorba de omul de afaceri Octavian Buzoianu, care va primi astăzi şi spijinul social-democraţilor.

 

Comenteaza