Orban: "Când toţi ceilalţi spuneau minciuni, Rareș Bogdan a avut curajul să spună adevărul"

Orban: "Când toţi ceilalţi spuneau minciuni, Rareș Bogdan a avut curajul să spună adevărul"
| Foto: Facebook/PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, joi seară, la o emisiune tv, de ce a decis ca jurnalistul clujean Rareş Bogdan să fie pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

„Rareş Bogdan e absolvent de Ştiinţe Politice. Nu e pentru prima oară în PNL, a mai fost membru, a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Partidului Alianţei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziţie faţă de orice comportament abuziv al puterii. Să ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni. A fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. Ieri a redevenit membru al PNL. A intrat într-o bătălie împotriva actualei puteri”, a spus Ludovic Orban la Digi24.

Orban a spus că este decizia preşedintelui partidulu pe cine propune în fruntea listei. El a adăugat că liberalii s-au gândit de mai mult timp la această variantă şi a recunoscut că se bazează şi pe publicul jurnalistului, pentru că acesta este face parte din bazinul de alegători anti-PSD.

Ludovic Orban a anunțat joi după-amiază, la finalul Biroului Politic Național al PNL, că Rareş Bogdan revine în Partidul Naţional Liberal şi intră pe primul loc pe lista partidului la alegerile pentru Parlamentul European. "Rareș Bogdan este un adevărat campion al luptei împotriva minciunii, dezinformării, abuzurilor, este omul care când toţi ceilalţi spuneau minciuni a avut curajul să spună adevărul", a declarat președintele PNL, Ludovic Orban. 

Comenteaza