Orban: ”Voi propune SISTAREA evenimentelor private"

Orban: ”Voi propune SISTAREA evenimentelor private"

Premierul Ludovic Orban a explicat că evenimentele private, precum nunțile, botezurile sau petrecerile, reprezintă o sursă de îmbolnăvire, pentru că “nu se respectă nici măsura limitării numărului de participanți, dar nici regulile de protecție sanitară”.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una dintre principalele surse de îmbolnăvire. Am putea reveni la vechiul sistem cu organizarea evenimentelor cu maxim 20 de persoane, însă vedeți că mulți dintre organizatori nu respectă aceste reguli. Este posibil, inclusiv, să luăm măsura interdicției organizării evenimentelor private. Sunt unele voci mai radicale care vor interzicerea totală. Obiectivul nostru este să oprim răspândirea virusului”, a declarat Ludovic Orban, luni.

În urma creșterii numărului de cazuri cu COVID-19 din ultima perioadă în 12 județe din țară, printre care și Cluj, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile a trecut de pragul de 1,5 la mia de locuitori. La București rata de incidență a trecut deja chiar și de 2,5.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza