Foto PLUS Cluj și-a ales conducerea

PLUS Cluj și-a ales conducerea
| Foto: Facebook/Dacian Cioloş

Simona Cristea a fost aleasă președinte a filialei județene PLUS Cluj. Mai multe filiale judeţene ale PLUS precum şi organizaţiile din cele şase sectoare ale Capitalei au echipe de conducere complete.

Astfel, de câteva zile, au conducere completă la nivel de judeţ filialele PLUS din Suceava, Teleorman, Hunedoara, Alba, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Giurgiu, Dâmboviţa, Argeş, Caraş-Severin, Botoşani, Iaşi, Gorj, Braşov, Sălaj, Sibiu şi Bacău. La Cluj, Simona Cristea este președintele ales de echipa PLUS.

PLUS Cluj și-a ales conducerea

De asemenea, a arătat Cioloş, şi echipele aflate la conducerea filialelor PLUS din cele şase sectoare ale Capitalei sunt complete. "Colegii noştri s-au organizat exemplar şi în diaspora - urmează veşti cu privire la rezultatele alegerilor şi din străinătate", a precizat liderul Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate.

"Obiectivul nostru în lunile care vin este acela de a organiza partidul de jos în sus şi să facem în aşa fel încât viziunea PLUS şi programul pe care noi urmează să-l susţinem să-i reprezinte pe membri. Promovăm oameni competenţi, cinstiţi, integri, care vin deja cu o experienţă profesională, dar şi tineri cu mult entuziasm şi idei despre cum ar trebui schimbată România", a afirmat Dacian Cioloş.

Comenteaza