PNL Cluj caută „formula câștigătoare" pentru Primăria Huedin. Actualul edil nu mai vrea această funcție.

PNL Cluj caută „formula câștigătoare" pentru Primăria Huedin. Actualul edil nu mai vrea această funcție.

Liberalii clujeni decid, în câteva zile, ce candidat vor desemna pentru Primăria Huedin. Mircea Moroșan, actualul edil nu își mai dorește un mandat.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune că liberalii vor veni cu formula câștigătoare și pentru această primărie. Șeful forului administrativ județean a declarat la ZIUA LIVE că o decizie în acest sens va fi luată peste câteva zile.

„Cred că vom găsi până la urmă soluția optimă, vom găsi varianta câștigătoare. Am speranța că lucrurile se vor liniști și acest candidat pe care îl vom desemna acolo...sigur, ca prima opțiune este primarul actual, dar cred că opțiunea noastră va fi pentru viitorul primar și vom câștiga din nou. Sper să fim înțelepți și să găsim varianta optimă. Se lucrează la această formulă cu care să câștigăm acolo. În câteva zile se vor finaliza și discuțiile pentru Huedin", a subliniat Alin Tișe.

La sfârșitul săptămânii trecute, liberalii clujeni și-au validat candidații la alegerile locale, însă pe lista acestora nu se mai regăsește actualul edil de la Huedn, Mircea Moroșan care nu a decis nimic în acest sens, însă se pare că nu își mai dorește să intre în această competiție, după ce s-a aflat în fruntea orașului mai bine de 12 ani

Primăria Huedin e „vânată" acum atât de UDMR, cât și de PSD, social democrații având în vedere un candidat activ ce își dorește această funcție.

Vă reamintim că pe lista candidaților validați de PNL zilele trecute se regăsesc, între nume binecunoscute deja, Cristian Matei - la Primăria Turda, Costan Morar - la Primăria Dej și Bogdan Pivariu, la Primăria Florești.

Comenteaza