Premierul Cîțu nu ia în calcul o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Legii salarizării

Premierul Cîțu nu ia în calcul o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Legii salarizării
| Foto: digi24.ro

Legea salarizării trebuie să reflecte legătura directă şi transparentă între performanţă şi venit, ceea ce nu se întâmplă în ziua de azi, a afirmat premierul Florin Cîțu.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Întrebat, marţi, despre sporurile bugetarilor, respectiv dacă se lucrează deja la proiectul de modificare a Legii salarizării, Cîţu a răspuns: „Modificarea Legii salarizării are un obiectiv mult mai mare decât sporurile. Legea salarizării trebuie să reflecte legătura directă şi transparentă între performanţă şi venit, ceea ce nu vedem astăzi. Ăsta este obiectivul de la care pornim”, a precizat Cîțu potrivit mediafax.

„Cum vor fi aceste sporuri şi destinaţia lor vom vedea după ce vom vedea Legea salarizării”, a adăugat premierul. Întrebat, de asemenea, dacă se lucrează la proiect în Guvern, Cîţu a afirmat că se lucrează la Ministerul Muncii: „După ce vom avea o variantă de la Ministerul Muncii, bineînţeles că va fi adusă în coaliţie şi experţii din coaliţie vor da dimensiunea finală”.

Chestionat dacă exclude o ordonanţă de urgenţă pe modificarea Legii salarizării, premierul a răspuns că va fi un proiect de lege care va trece prin Parlament, cel mai probabil până în vară.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza