Preşedinţii organizaţiilor de tineret ale partidelor din Cluj se bat între ei. Oniga despre Moisin: face declaraţii caraghioase şi juvenile

Preşedinţii organizaţiilor de tineret ale partidelor din Cluj se bat între ei. Oniga despre Moisin: face declaraţii caraghioase şi juvenile
Preşedinţii organizaţiilor de tineret ale partidelor, din Cluj, se războiesc în declaraţii politice. După ce Radu Moisin, preşedinte al organizaţiei de tineret a PDL Cluj şi viceprimar în Cluj-Napoca, a cerut demisia preşedintelui PSD Victor Ponta, acum preşedintele TSD Cluj, Gabriel Oniga, îl acuză pe Moisin de diletantism şi rea intenţie.

„Un viceprimar invizibil politic şi administrativ în Cluj, ce manifestă o acută iresponsabilitate în declarațiile publice pe care le efectuază, în dublă calitate, de viceprimar și de teoretic model politic pentru tineri, încearcă doar să deturneze atenţia opiniei publice de la afacerile suspecte derulate de membrii ai PDL în frunte cu tinerele Monica Iacob Ridzi și Roberta Anastase", a acuzat Oniga. El spune că declaraţiile lui Moisin sunt "cel puțin caraghioase și juvenile în condițiile în care acesta scoate din context, rău intenționat dar și într-un mod diletant o constatare generală a unui guvern străin despre politica din România".

Oniga colectează o serie de acuze aduse lui Moisin de către politicieni şi ziarişti, înj ultimul an, şi spune despre acesta că a acordat "favoruri unor tineri democrat-liberali "din Cluj pentru a primi apartamente ANL, dar şi că a condus o maşină Audi.

Vezi aici ce a spus ieri Radu Moisin

Comenteaza