Pro România va avea candidat propriu la primărie, anunță Victor Ponta la Cluj

Pro România va avea candidat propriu la primărie, anunță Victor Ponta la Cluj
| Foto: Diana Cîmpean

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat joi că partidul pe care îl conduce va avea, la alegerile locale din 2020, candidați proprii în toate localitățile, inclusiv la Cluj-Napoca, unde caută un adversar pentru Emil Boc.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Pro România, la alegerile locale, va avea proprii candidați. Avem un avantaj foarte mare, faptul că suntem un partid nou și nu avem niște structuri deja bătute în cuie, în care nu e loc de oameni noi, dimpotrivă. Peste 90% dintre candidații noștri pentru primari, consilieri locali, consilieri județeni, vor fi oameni care nu au mai candidat niciodată, tineri sau mai puțin tineri, care au un proiect pentru comunitatea lor. Nu spun acum că toți candidații Pro România vor și câștiga, dar vreau să investim în ei, să devină cel puțin consilieri, viceprimari, vicepreședinți, să poate să se lupte în următorii patru ani, să se facă mai cunoscuți, iar în 2024 să fie candidați cu șanse mari pentru comunitățile pe care le reprezintă", a declarat Victor Ponta.

Până la această oră, partidul nu și-a desemnat candidații pentru Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și nici pentru Consiliul Județean Cluj.

Pro România a organizat joi la Cluj o întâlnire cu liderii din regiune. La întâlnire au participat președintele Pro România, Victor Ponta, europarlamentarul Corina Crețu și peste 250 de membri și lideri locali ai partidului.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza