PROMO BLAGA, DESPRE CAT POATE CEDA PDL si MAIA MORGENSTERN despre ULTIMA BĂTĂLIE A TEATRULUI EVREIESC, la Jocuri de Putere

PROMO BLAGA, DESPRE CAT POATE CEDA PDL si MAIA MORGENSTERN despre ULTIMA BĂTĂLIE A TEATRULUI EVREIESC, la Jocuri de Putere
În faţa agresiunii roşii asupra statului, liderii de dreapta au o singură şansă să salveze ţara: să-l trimită pe cel mai bun dintre români la Cotroceni. Va fi un nume cunoscut, sau au în mânecă un independent care nu s-a mânjit la masa oligarhilor?

În această seară, de la ora 22.00, preşedintele PDL vine la „Jocuri de Putere" şi îi va spune lui Rareş Bogdan adevărul despre implicarea lui Traian Băsescu în unificarea dreptei. S-a terminat războiul rece cu preşedintele României sau este doar un armistitiu fragil?

Sunt dispusi democrat-liberalii să renunţe la culoarea portocalie, la numele PDL şi la candidatul lor asumat, Cătălin Predoiu? Vor deveni parte a unui partid istoric? Care este compromisul teribil care trebuie făcut de fosta armată a lui Traian Băsescu?

Ce arme furnizeaza dreptei Victor Ponta fara sa vrea?

Iar de la ora 23.00 te vei întâlni cu unul dintre puţinii români care aparţin patrimoniului mondial: Maia MORGENSTERN. Vei afla cum se luptă să salveze de la prăbuşire unul dintre puţinele teatre evreieşti de stat din lume şi cine este de vină pentru că la fiecare ploaie, clădirea se împuţinează văzând cu ochii. O poveste incredibilă despre o instituţie de cultură care a funcţionat sub nazişti, dar este în pericol să dispară din cauza birocraţilor din democraţie.

Numai la „Jocuri de Putere", de la ora 22.00 la 24.00, cu Rareş Bogdan, la Realitatea TV

Etichete
Comenteaza