Video Foto Protest AUR în fața Primăriei Cluj-Napoca. George Simion, în fruntea clujenilor adunați în centrul orașului

AUR organizează, sâmbătă, un protest în fața Primăriei Cluj-Napoca în care se critică administrația condusă de Emil Boc.

Protestrul a început din centrul orașului, iar oamenii au pornit în marș spre Primăria Cluj-Napoca. 

Simpatizanții AUR au adus cu ei pancarte și scandează lozinci în care critică administrația condusă de Emil Boc, dar și la adresa Guvernului.

”Avem o problemă la Primăria lui Emil Boc. Problema noastră punctuală: o doamnă consilier local (Loredana Pop - n.red.) primește casă de la A. N. L. Multe guri rele spun că ar fi amanta cuiva. Nu vreau să intru în astea, am tot intrat în tot felul de controverse, dar de casele de la A. N. L., casele pentru amărâți, trebuie să beneficieze amărâții. Cu săracii nu mai ține nimeni în țara asta”, a spus George Simion.

Grupul de protestatari scandează: ”Nu vrem să fim conduși de hoți” / ”PSD și PNL, aceeași mizerie” / ”Guvern de hoți, de hoți și mafioți” / ”Jos mafia”.

”Este o mafie imobiliară, o mafie a partidelor politice care au condus România până acum, de 33 de ani. Nu cred că în Arad merg lucrurile bine, nu cred că în Satu-Mare, Baia Mare, nu cred că la Vaslui sau la Suceava merg lucrurile bine, sunt aceleași probleme - cu amante, cu sinecuri, cu pile, oameni puși în funcții publice, care distrug țara ”, a mai afirmat liderul AUR, care a transmis în direct protestul.

”Toți clujenii, toți care sunteți în zină, avem o problemă la primăria lui Emil Boc, așa că o să fim la 9 dimineața, sâmbăta, în față primăriei vedem câți ne strângem 10, 15, 20, poate mai mulți, dacă veniți și voi.

Problema noastră punctuală, o doamnă consilier local primește casă de la ANL. Multe guri rele spun că ar fi amanta cuiva. Nu vreau să intru în dinastea. Am tot intrat în diferite controverse, dar de casele de la ANL, de casele pentru amarâți, trebuie să benefieze amărâții. Cu săracii nu mai ține nimeni în țara asta.

Vă așteptăm la Cluj la ora 09:00”, a anunțat George Simion, într-un într-un apel video, lansat pe paginile de socializare.

Comenteaza