PSD Câmpia Turzii vrea listă de semnături împotriva închiderii administraţiei financiare din oraş

PSD Câmpia Turzii vrea listă de semnături împotriva închiderii administraţiei financiare din oraş
PSD Câmpia Turzii vrea o campanie de strângere de semnături împotriva deciziei Agenţiei Naţionale de Administrarea Fiscală de închidere a administraţiei fiscale din Câmpia Turzii. "Vom strânge 10.000 de semnături", arată preşedintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop.


">

Administraţia financiară din Câmpia Turzii urmează să fie comasată cu cea din Turda. "Desfiinţarea a fost făcută fără o minimă analiză justificativă şi o dezbatere a factorilor implicaţi în mod direct sau indirect, sau o dezbatere din care să reiasă clar nevoia administrativă, socială şi economică a acestei măsuri", mai arată Pop.

Lista de semnături ar urma să fie colectată de la populaţie, dar şi de la agenţi economici, în Câmpia Turzii şi în zonele limitrofe. "Prin această campanie dorim să arătăm că măsura luată este în contradicţie cu voinţa celor care beneficiază de serviciile administraţiei financiare", a conchis preşedintele PSD Câmpia Turzii. Vezi aici ce înseamnă închiderea celor cinci administraţii financiare din Cluj decisă de ANAF

 

Comenteaza