Radu Moisin anunță că PNL a intrat în zodia Clujului

Radu Moisin anunță că PNL a intrat în zodia Clujului

"6 clujeni în conducerea centrală a Partidului Național Liberal!", anunță deputatul Radu Moisin, el însuși unul dintre clujenii care au ajuns, duminică, la vârful puterii în PNL.

"În urma Congresului Național și a Consiliului Național care au avut loc sâmbătă și duminică la București, din Biroul Executiv al PNL fac parte 4 clujeni, pe care îi felicit cu această ocazie: Domnul primar Emil Boc, membru de drept ca și fost președinte al partidului; Domnul europarlamentar Daniel Buda, președinte al Curții de Arbitraj; Domnul președinte al CJ Cluj, Alin Tișe, care a fost ales vicepreședinte; Domnul europarlamentar Rareș Bogdan, care a fost ales prim-vicepreședinte", a transmis Radu Moisin.

Acesta a mai anunțat că a devenit membru al Curții de Arbitraj, iar colegul său, consilierul local Florin Gliga, a fost ales membru al Comisiei Naționale de Revizie și Control a partidului.

"PNL trebuie să rămână un partid ancorat la nevoile cetățenilor și voi milita, în continuare, pentru acest obiectiv", a declarat Moisin.

loading...
Comenteaza