Rareş Bogdan demontează Liga Vestului: "O prostie, o intoxicare"

Rareş Bogdan demontează Liga Vestului:
Realizatorul Realitatea TV a vorbit despre alianţa care anumite persoane din PNL, USR şi alte partide ar pune-o la cale pentru unificarea dreptei. Alianţa ar urma să se numească "Liga Vestului".

Această alianţă ar urma să se construiască cu sprijinul liderilor a cinci orașe din vestul României, Oradea, Timişoara, Cluj, Arad şi Sibiu, printre care Ilie Bolojan, Nicolae Robu, Emil Boc sau Gheorghe Falcă. "Liga Vestului" ar viza direct Guvernul şi ar urma să demareze un atac la proiectul guvernamental de impozitare la sursă a marilor investitori străini, potrivit informaţiilor apărute în presă.

Jurnalistul Rareș Bogdan a declarat, pentru DCNews, că această Ligă a Vestului este "o prostie, o intoxicare".

"Sunt un ardelean 100% care iubește Transilvania într-un mod cum poți să-ți iubești numai familia, dar care nu va uita niciodată să mulțumească celor din Sud și celor din Moldova fiindcă au eliberat pământul meu. Fără 840.000 de români prost echipați și prost antrenați care au eliberat Ardealul, Ardealul nu putea să se unească cu România. Eu sunt un ardelean care iubește locurile acelea, dar cred numai în România dodoloață. Nu aș milita niciodată pentru regionalizare", a spus Rareș Bogdan.

Jurnalistul a subliniat că "publicul din Ardeal rămâne unul de dreapta, PSD-ul nu are cum să câștige vreodată în Ardeal cu retorica desuetă, pentru că în Ardeal nu merge doar cu sectorul public, cu ajutoare sociale și cu păstrarea captivă a unui public de sute de mii de oameni. Oamenii din Ardeal au alt exemplu, au avut exemplul sașilor, exemplul ungurilor, au învățat foarte mult din asta".

Comenteaza