Video Rareș Bogdan anunţă, de la Cluj, sfârşitul PSD: "De data asta, îi trântim!"

Rareș Bogdan anunţă, de la Cluj, sfârşitul PSD: "De data asta, îi trântim!"

Prim-vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan, a declarat că realegerea președintelui Klaus Iohannis va asigura parcursul european al României, spunând că în următoarele scrutinuri de alegeri, liberalii vor zdrobi Partidul Social-Democrat.

"Fiecare primar, fiecare președinte de organizație, orice om care are încredere în președintele Klaus Iohannis, să știți că împreună putem să schimbăm România în bine, împreună cu președintele nostru putem să aducem normalitatea într-o țară care nu își mai găsește liniștea de trei ani de zile. Sunt convins că dumneavoastră înțelegeți că aceste alegeri nu sunt doar despre Klaus Iohannis, nu sunt doar despre PNL, aceste alegeri și despre România și despre drumul europan al țării noastre.

Câștigând alegerile prezidențiale, vom ajunge să ne pregătim pentru alegerile prezidențiale și apoi pentru alegerile generale. Eu cred, și o spun pentru prima dată, că de data asta, îi trântim!", a declarat Rareș Bogdan.

Peste 1.500 de membri și simpatizanți ai PNL au venit la Cluj-Napoca pentru Adunarea Regională Nord-Vest. La întrunire participă mai multe nume importante din PNL, printre care se numără președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții Raluca Turcan si Rares Bogdan, secretarul general, Robert Sighiartău, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, vicepresedintele, Lucian Bode, dar și europarlamentarii Mircea Hava si Daniel Buda.

Cel mai important nume care va participa la Adunare este chiar președintele Klaus Iohannis, care a luat parte la ceremonia de deschidere a anului universitar, la Cluj-Napoca.

Comenteaza