Rareş Bogdan: Să nu cădem în capcană! Iniţiativele legate de justiție merg mai departe. Cu Tudorel, sau fără

Rareş Bogdan: Să nu cădem în capcană! Iniţiativele legate de justiție merg mai departe. Cu Tudorel, sau fără

Rareș Bogdan atrage atenţia asupra "capcanei" pe care încearcă Liviu Dragnea să o întindă electoratului printr-o eventuală sacrificare a ministrului Justiţiei, susţinând că "inițiativele legate de pulverizarea independenței justiției și revizuirea sentințelor merg mai departe. Cu Tudorel, sau fără".

"Să nu cădem în capcană, Dragnea și Tudorel sunt înțeleși! În fața noastră se joacă o piesă în care Dragnea se preface că e supărat, iar Toader se preface că e lovit. Chiar dacă va fi sacrificat, acesta este scenariul. Astfel, subiectul JUSTIȚIE rămâne în atenție acum și în timpul campaniei electorale, căci Daddy vrea să-și salveze pielea, iar propagandei care îl susține i-au fost făcute promisiuni în acest sens. Consultanții l-au sfătuit pe Dragnea să afirme că România are alte priorități. Veți vedea că se va axa pe gogoșile lui obișnuite, cu creșterea nivelului de trai (numai nerozii mai cred așa ceva, dar cel puțin nu-și pierde electoratul captiv), dar în paralel, inițiativele legate de pulverizarea independenței justiției și revizuirea sentințelor merg mai departe. Cu Tudorel, sau fără", afirmă Rareş Bogdan, într-o postare pe Facebook.

Rareş Bogdan spune că electoratul nehotărât înclinat, până de curând, spre PSD, a început să se îndepărteze, fiind atras de modelul administrațiilor conduse de liberali. 

"Încă ceva: cercetările lor arată că publicul nehotărât care ar înclina mai degrabă spre PSD a început să se îndepărteze și să se întrebe, justificat, de ce electoratul de stânga se regăsește mai ales în zone mai sărace. Deci suntem pe drumul cel bun: modelul administrațiilor conduse de liberali a început să fie cunoscut și în rândul electoratului de stânga. O arată studiile!! România poate fi ridicată! Să ne ajute Dumnezeu!", scrie în încheiere Rareş Bogdan.

Dragnea cere reluarea dezbaterilor pe modificarea codurilor penale şi îl acuză pe Toader că a "păcălit" partidul

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că dezbaterile pe modificarea codurilor penale trebuie reluate săptămânile viitoare în Parlament, susţinând că partidul a fost păcălit de ministrul Tudorel Toader, care a provocat, prin declaraţii, un scandal „până la cer" şi apoi nu dat ordonanţele.

„Ne-am lăsat păcăliţi tot partidul. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur sau au fost doi, a făcut-o intenţionat sau nu, a spus în ianuarie vreau să adopt ordonanţa aia şi aia. Nu a vorbit cu nimeni. Dar nu poţi la început de an să spui, ridici scandalul până la cer, stăm sub gloanţele din ţară şi străinătate şi ieşi apoi şi spui că nu se justifice urgenţa?! S-a şi blocat dezbaterea în Parlament. S-a închis subiectul", a spus liderul PSD.

Dragnea a afirmat că vrea cât mai repede reluarea dezbaterii în Parlament: „Nu cred că se adoptă (n.r.: ordonanţele), s-a spus explicit. Săptămânile viitoare trebuie să se reia procedura în Parlament".

Preşedintele PSD a declarat luni că nu va propune ca Tudorel Toader să fie remaniat, dar nici nu se poate opune ca discuţia să aibă loc în Comitetul Executiv al PSD. 

Comenteaza