Reacția lui Liviu Alexa la demisia lui Lăpușan: "Era oricum un ratat politic"

Reacția lui Liviu Alexa la demisia lui Lăpușan: "Era oricum un ratat politic"
| Foto: cetin.ro

Președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, a transmis că Remus Lăpușan "a făcut foarte mult rău județului".

”Remus Lăpușan era oricum un ratat politic. Era finalul său de carieră pentru un om care și-a depășit demult condiția de țăran din Berind. De aproape două decenii acest impostor politic care nu vorbește bine nici limba română, darămite vreo limbă străină, a supt din toate pozițiile și funcțiile de la stat, și nu pentru că e vreo lumină a intelectualității - căci e tare modest intelectual - ci pentru că PSD l-a ajutat.

Acest agramat mai trebuie să își dea demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Transgaz, de unde ia lopeți de bani, având treabă cu gazul cum are Lionel Messi cu arhitectura. Astăzi Consiliul Județean și PSD Cluj au scăpat de un om care a făcut foarte mult rău județului, dar foarte mult bine propriului său buzunar”, a transmis Liviu Alexa, citat de Ziar de Cluj.

Consilierul județean Remus Lăpuşan și-a anunțat demisia din PSD marți dimineață. Acesta îi îndeamnă pe social-democrații clujeni să intre în proiectul PRO România. (MAI MULTE DETALII, AICI!)

Comenteaza