Reacţia preşedintelui PNL, după incidentul Palada/Goţiu

Reacţia preşedintelui PNL, după incidentul Palada/Goţiu
Preşedintele PNL Ludovic Orban l-a catalogat, joi, pe sociologul Mirel Palada drept „golan politic”, după ce acesta l-a agresat fizic, în pauza publicitară a unei emisiuni transmise de postul B1Tv, pe senatorul USR Mihai Goţiu.

"Solicit energic pedepsirea golanului politic pentru infracţiunea pe care a săvârşit-o, şi anume a fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD", a spus Orban, într-o conferinţă de presă.

„Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Iată că s-a ajuns la bătaie din partea fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD - Ponta, un om trimis permanent la înaintare şi care susţine ideile aberante ale partidului de guvernământ", a adăugat Orban.

El a precizat că PSD capătă în cultura politică elemente care ţin de apanajul unui partid totalitar. „Ameninţarea, intimidarea, agresivitatea, brutalitatea de limbaj, atitudinea ostilă permanentă, intimidarea opoziţiei au devenit politică de partid pentru PSD", a spus Orban.

El s-a întrebat, retoric, de ce liderul PSD Liviu Dragnea nu a dat o poziţie politică referitare la „comportamentul grobian şi brutalitatea fizică săvârşită de un cirac de-al lor împotriva unui reprezentant al opoziţiei".

 

Comenteaza