Reacțiile liberalilor clujeni după ce Cîțu a preluat șefia PNL: “Comunitățile locale vor beneficia de o dezvoltare reală și europeană”

Reacțiile liberalilor clujeni după ce Cîțu a preluat șefia PNL: “Comunitățile locale vor beneficia de o dezvoltare reală și europeană”
| Foto: Maria Forna

Politicienii PNL din județ au transmis mesaje de felicitare noului premierului Florin Cîțu, care a preluat conducerea partidului.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Îl felicit pe premierul Florin Cîțu, președintele ales al PNL! Sunt convins că împreună și în strâns parteneriat cu președintele României, domnul Klaus Iohannis, comunitățile locale vor beneficia de o dezvoltare reală și europeană!

Le mulțumesc pe această cale delegaților PNL pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi, reconfirmându-mă în funcția de președinte al Curții de Arbitraj al PNL!”, a transmis europarlamentarul Daniel Buda.

“Mergem înainte! Construim Romania!”, a scris europaramentarul si prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan după numărarea voturilor.

“Felicitări, Florin Cîţu, noul președinte al #PNL! PNL intră de astăzi într-o nouă etapă! #echipacâștigătoare”, a spus Maria Forna, consilier județean.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza