REPER Cluj și-a ales conducerea! Partidul lui CIoloș va avea doi lideri

REPER Cluj și-a ales conducerea! Partidul lui CIoloș va avea doi lideri
| Foto: Facebook.com/REPER Cluj

Filiala REPER Cluj, partid înființat de Dacian Cioloș, și-a ales conducerea pentru următorii doi ani.

La fel ca la nivel național, și filiala județeanță va fi condusă de două persoane. În funcțiile de copreședinți au fost aleși, prin votul membrilor, Muraru Aura și Bulboaca Mihai Adrian, iar ca secretar Russu Marius.

Reprezentant al departamentului de comunicare a fost ales Ilieș Ioan Alin, iar al celui de HR Bold Viorica Deli și cei 8 membrii aleși ai Biroului Județean sunt: Mihali Ciprian, Ilian Laura, Ciuclaru Horea, Baies Alex Cătălin, Mintau Ioana, Spermezan Dumitru, Monica Ferecatu și Russu-Coldea Ioana Florina.

La evenimenimentul de duminică au participat și co-președinții REPER, Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru.

În cadrul conferinței județene REPER Cluj au avut loc o serie de discuții despre direcțiile partidului în plan local, în privința colaborării dintre mediul politic și societatea civilă, alături de Istvan Szakats. În panelul despre implicarea socială și profesională a femeilor a vorbit Cristina Hotoleanu, iar în secțiunea dedicată necesității implicării tinerilor în procesele decizionale a fost invitat să-și exprime punctul de vedere Toni Chira.

Reper înseamnă o societate profund pro-europeană, deschisă pentru fiecare minoritate și grup din România. Reper înseamnă o serie de politici îndreptate pentru protecția socială a acestor grupuri și pentru integrarea societății civile în mișcarea pro-europeană și într-o mișcare incluzivă, care să nu discrimineze și care să fie orientată pe dezvoltarea societății prin educație, sănătate și susținerea implicării oamenilor în viața publică și în politică. Azi, 02.07.2023 s-a făcut un prim pas prin alegerea membrilor filialei locale Cluj-Napoca și filialei județene Cluj. S-au ales organele de conducere ale celor două filiale, respectiv membrii biroului local si județean și președinții acestor filiale”, au transmis reprezentanții REPER Cluj.

Organizarea acestor alegeri a fost realizată de Biroul Național Reper, reprezentat prin: Camelia Sălcudean, fost lider al USR Cluj.

Misiunea REPER Cluj este transpunerea în plan local a direcției pro-europene și apărarea valorilor democratice în contextul creșterii curentului eurosceptic.

Comenteaza