Rus, PSD: "Dacă suntem cinstiţi cu noi, ne vom da seama că părinţii noştri, după 50 de ani de comunism aproape că ne-au lăsat o ţară mai în regulă decât cea pe care o lăsăm copiilor noştri"

Rus, PSD:
Fost ministru de Interne, Ioan Rus spune că regimul comunist ne-a lăsat o ţară mai bună decât cea pe care această generaţie o lasă copiilor săi.

"După aceste două guvernări de dreapta, avem mult prea multe oraşe şi comunităţi lipsite de speranţă, avem mult prea mulţi concetăţeni care se duc să-şi caute norocul în alte ţări", a spus Ioan Rus vineri, la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud. "Mai mult, a apărut o categorie de politicieni gureşi şi neobrăzaţi, lipsiţi de substanţă cu foarte mult voluntarism şi cu extrem demult tembelism care au condus România câţiva ani. Rezultatele acestor prestaţii se văd şi le suportăm cu toţii. (...) Dacă suntem atenţi şi cinstiţi cu noi înşine, ne vom da seama că părinţii noştri, după 50 de ani de comunism aproape că ne-au lăsat o ţară mai în regulă decât cea pe care e cât pe ce să o lăsăm copiilor noştri. Pentru asta trebuie să ne fie ruşine tuturor. Atunci ne gândim cu toţii ce ar fi de făcut ca să contribuim cu ceva la coagularea energiilor acestei naţii".

Ioan Rus a fost anunţat recent de preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan ca un candidat la funcţia de vicepreşedinte al PSD. Vezi aici ce îşi propune Rus

Etichete
Comenteaza