S-a trezit pe ultima sută de metri: Boc face campanie pentru Iohannis FOTO

S-a trezit pe ultima sută de metri: Boc face campanie pentru Iohannis FOTO
Dacă în primul tur al campaniei electorale a susţinut-o, fără ezitare, pe Elena Udrea - candidata PMP, Emil Boc pare că şi-a amintit din ce partid face parte şi a hotârât să-l susţină, pe ultima sută de metri, pe Klaus Iohannis.

Emil Boc şi-a arătat, într-un final, sprijinul faţă de candidatul ACL la prezidenţiale. Sprijinul fostului premier vine, însă, cu doar câteva zile înainte de momentul decisiv în care românii îşi vor alege preşedintele.

Primarul Clujului, însoţit de alţi colegi de partid printre care Alin Tişe, Radu Moisin sau Gheorghe Şurubaru, a ieşit în stradă în ultimele trei zile pentru a îi face campanie candidatului ACL, Klaus Iohannis. Echipa PNL a vizitat cartierele clujene pentru a sta de vorbă cu oamenii.

Daniel Buda, co-preşedintele PNL Cluj, a postat pe o pagină de socializare fotografii cu echipa PNL pe teren, în cartierele Mărăşti şi Mănăştur, iar în centrul atenţiei se afla primarul Emil Boc, care stătea de vorbă cu trecătorii.

În luna octombrie, la începutul campaniei electorale, aflat într-o vizită la Cluj, Iohannis a declarat la că are încredere că primarul Emil Boc îl va susţine în cursa pentru prezidenţiale.  "Am toată încrederea în domnul primar Boc că, finalmente, se va regăsi pe partea bună a spectrului politic şi mă bazez pe el. Cu două săptămâni înainte să câştig, o să fie pe partea potrivită a lucrurilor, înainte de turul doi", a menţionat atunci Iohannis.

 

Comenteaza