Sărbătoare după exit-poll, la PSD Cluj. Ordin pe unitate: toată lumea "la numărat voturi"! FOTO

Sărbătoare după exit-poll, la PSD Cluj. Ordin pe unitate: toată lumea
Cum era de aşteptat, la sediul PSD Cluj de pe Bulevardul Eroilor era o atmosferă de sărbătoare, în urma victoriei înregistrate de Dragnea & Co la nivel naţional.

Ce de obicei când oamenii simt „miros" de victorie, la ora 21:00, în momentul anunţării primelor rezultate exit poll, nu mai aveai loc să arunci un ac în sediul PSD Cluj. Horia Nasra, Remus Lăpuşan, Cornel Itu, Valentin Cuibus, Ilarie Ivan, Ioan Oleleu, Vasile Ilea, Laura Chiorean sau Gabriela Ciot s-au numărat printre fruntaşii social-democraţi prezenţi.

Trei au fost momentele în care în sediul PSD Cluj au izbucnit în urale: primul - momentul anunţării procentului PSD; al doilea -momentul când a fost anunţat scorul ALDE; al treilea - momentul în care, pentru PMP, a fost anunţat un rezultat sub 5%.

Discursul lui Liviu Dragnea a fost urmărit într-o linişte exemplară, disciplinat, în picioare. Când la TV a apărut Alina Gorghiu, canalul a fost schimbat instantaneu şi toată lumea a început să râdă. Euforia nu a durat, însă, prea mult timp. Lăpuşan a dat ordinul de seară pe unitate: la numărat voturi!

De menţionat că de la sediul PSD Cluj au lipsit duminică seara trei foşti sau actuali miniştri: Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Aurelia Cristea, semn că vechile „răni" din organizaţie încă nu s-au vindecat.

Preşedintele interimar Horia Nasra, locul 1 pe lista pentru Camera Deputaţilor, a pus victoria PSD pe seama programului economic, dar şi pe seama faptului că, spre deosebire de adversari, social-democraţii nu au avansat un nume de potenţial premier.

„E un rezultat la care, sincer, mă aşteptam, pentru că avem un program cât se poate de serios. Măsurile propuse românilor sunt cele mai bune. Am avut cele mai bune echipe de candidaţi, atât în Cluj, cât şi în ţară.

Pentru noi, au fost mai importante măsurile economice si sociale, decât un nume de premier. Aş vrea să mai remarc faptul că, pentru prima oară, stânga a învins dreapta în Transilvania", a declarat Horia Nasra, pentru ZIUA de CLUJ.

Comenteaza