Video Se alătură Tișe echipei pro-Cîțu de la Cluj? „Trebuie să-mi regăsesc ideile în echipa care candidează”

Se alătură Tișe echipei pro-Cîțu de la Cluj? „Trebuie să-mi regăsesc ideile în echipa care candidează”
| Foto: paginadetransilvania.ro

Liderul forului administrativ județean clujean nu s-a decis, până la ora actuală, dacă îl va susține pe premierul Florin Cîțu pentru șefia PNL, la congresul care va avea loc în toamnă.

Florin Cîțu are parte de un sprijin important de la Cluj, edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc și liderul liberalilor clujeni, europarlamentarul Daniel Buda, și-au exprimat deja susținerea față de premier.

Tișe, care a fost printre cei mai aprigi contestatari ai liderului PNL, Ludovic Orban, a afirmat la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) că partidul are nevoie de o reformă profundă, deoarece credibilitatea oamenilor politici din România s-a deteriorat foarte tare în ultimii ani.

„Din punctul meu de vedere, acest partid nu mai poate continua în ritmul acesta, respectiv România nu se va schimba din temelii pentru generațiile viitoare, decât cu oameni performanți, care doresc să muncească în interes public. Poveștile pe care politicienii le-au spus în ultimii 30 de ani au dus la o decredibilizare foarte mare a oamenilor politici. Dacă nu vom reforma profund partidul, cu persoane performante, acest partid riscă să piardă pe drum întreaga generație tânără, membrii și electoratul pe care astăzi l-ar putea obține”, a declarat șeful județului Cluj.

Referitor la candidatura lui Florin Cîțu pentru șefia liberalilor, Alin Tișe a precizat că își dorește o echipă proaspătă, tânără, cu proiecte, cu idei corecte, care să aprecieze, nu să depuncteze filialele cu rezultate.

„La noi în partid, fuziunea dintre PDL și PNL a însemnat de cele mai multe ori o răfuială între foștii PNL-iști și foștii PDL-iști. Dacă voi face parte din echipa lui Cîțu, urmează să stabilesc și să mă decid. Dacă mă voi regăsi cu ideile mele într-o echipă care candidează, este posibil să fac parte din această echipă. Dacă nu, atunci îmi voi gândi strategia și planul într-o altă direcție, chiar cu riscul de a pierde o competiție, în măsura în care există deja două tabere conturate”, a adăugat președintele Consiliului Județean Cluj.

Tișe a mai spus că, din punctul lui de vedere, candidatul care va reuși să obțină susținerea a cât mai multor lideri județeni, care „contează” în organizațiile județene, acela va câștiga „bătălia” în partid.

Comenteaza