Tăriceanu, despre legile justiţiei: Senatorii pot depune amendamente până pe 18 decembrie

Tăriceanu, despre legile justiţiei: Senatorii pot depune amendamente până pe 18 decembrie
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la finalul şedinţei Biroului Permanent, că senatorii pot depune amendamente la legile justiţiei până luni la ora 09:00, urmând ca raportul comisiei să fie depus marţi dimineaţă.

„Am stabilit ca termene de depunere a amendamentor luni, 18 decembrie, ora 09:00 şi comisia urmează să îşi depună raportul până în ziua de 19 (decembrie-n.r.), la ora 09:00", a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat, la solicitarea jurnaliştilor, că Legea 304 privind organizarea judiciară şi Legea 317 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Superior al Magistraturii ar putea fi dezbătute în şedinţa de plen de miercuri.

„Noi începem luni cu legea 303 (statutul procurorilor şi judecătorilor-n.r.). Avem săptămâna viitoare dezbaterile pe buget, este foarte posibil să lucrăm nu numai miercuri, ci şi joi", a adăugat Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a spus că joi s-a epuizat termenul de depunere a amedamentelor pentru legea 303 şi că raportul trebuie depus până pe data de 18 decembrie.

„Până luni au termen de depunere a raportului. Deci, este timp suficient ca să îşi depună raportul. Nu fixez eu programul comisiei speciale, dacă ei vor avea timp suficient vor face, dacă nu, vor prezenta raportul în momentul în care îl vor termina", a spus Tăriceanu, întrebat dacă este de părere că timpul alocat pentru dezbaterea proiectelor este suficient.

 

Comenteaza